ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Αγαπητοί γονείς,

Το ΔΕΥΤΕΡΑ 28Η  Οκτωβρίου 2019 το πρόγραμμα των συμμετεχόντων ΑΘΛΗΤΩΝ-ΡΙΩΝ στην παρέλαση θα διαμορφωθεί ως εξής:

Πέμπτη 24 Οκτ 2019 στις 21.30 στην σχολή θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον-την σημαιοφόρο ανάμεσα στους συμμετέχοντες. 

Στις 10.30 π.μ. οι προπονητές του συλλόγου μας, θα περιμένουν στον «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ» (κάτω από την στρογγυλή πλατεία) τους αθλητές-τριες του συλλόγου, ώστε να παραστούν στην μαθητική παρέλαση. 

Οι γονείς των αθλητών & αθλητριών είναι υπεύθυνοι για την έγκαιρη προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών από σημείο αποχώρησης (PARANOiA- 25ης Μαρτίου 122, Πετρούπολη) και για τη μετάβασή τους στο σημείο συγκέντρωσης των συμμετεχόντων στην παρέλαση.

Στο τέλος της παρέλασης οι γονείς παραλαμβάνουν τους αθλητές-τριες, αφού πρώτα ενημερώσουν τις υπεύθυνους προπονητές.

  1. Για τους αθλητές – τριες του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στολή και ζώνη , λευκό φανελάκι εσωτερικά μονόχρωμο και χωρίς στάμπες.
  2. Για τις αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής ΚΟΡΜΑΚΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2019 , χοντρό καλσόν στο χρώμα του δέρματος ( εάν απαιτηθεί να φορούν ισοθερμικό εσωτερικά ) και όσες δεν έχουν κορμάκι επίδειξης να φορέσουν της προπόνησης , επίσης θα έχουν μαζί τους Μπάλα ή Στεφάνι.

Την ημέρα αυτή δεν θα γίνουν προπονήσεις και δε θα λειτουργήσει η γραμματεία.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης

Απόκομμα προσκομίζεται στην Γραμματεία της σχολής 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

Ο/Η υπογεγραμμἑνος-η……………………………………………………………………………………………….. κηδεμόνας του/της…………………………………………………………………τμήματος :……………………. Α.Δ.Τ: ……………………….κιν: …………………………….. email: ………………………………………………… Δηλὡνω υπεύθυνα ότι επιτρέπω και συναινώ για τη συμμετοχή του παιδιού μου στην Μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου που θα διεξαχθεί στο Δήμο Πετρούπολης στις 28 Οκτωβρίου 2019. 

Ο-Η

Δηλών-ούσα

…………………..

Αφήστε μια απάντηση

ΚΛΕΙΣΙΜΟ