ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξέτασεις του συλλόγου μας και γιαυτο τον λόγο θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον διεθυντή της ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΛΥΣΗΣ ιατρό κ. ΚΟΥΡΤΗ.


Ο Α. Σ. ΠΑΝΟΡΑΜΑ (ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ) & ΤΟ A. C. FITNESS HOME (ΙΛΙΟΝ) , εφαρμόζοντας άμεσα τις νέες διατάξεις του Αθλητικού νόμου, που επιβάλλουν όλοι οι αθλούμενοι να προσκομίζουν ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο, μετά από πλήρη καρδιολογικό έλεγχο, για τη διευκόλυνση τόσο των αθλητών όσο και των γονιών τους, ξεκίνησε από φέτος συνεργασία με το καρδιολογικό κέντρο «ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΛΥΣΙΣ».

Ο σύλλογος μας σεβόμενος το υπέρτατο αγαθών όλων, που είναι η υγεία, πόσο μάλλον των αθλητών οι , προσφέρε σε όλους του αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδα μας καρδιολογική εξέταση και χορήγηση βεβαίωσης άθλησης.

Το επόμενο ραντεβού μας είναι προγραμματισμένο για Οκτώβριο. 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας διαβεβαιώνουμε ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει να λαμβάνει κάθε είδους πρωτοβουλία που αφορά στη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους αθλητές του, ειδικά σε θέματα που άπτονται της προσωπικής τους υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

ΚΛΕΙΣΙΜΟ