ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019 ΤΟΥ  ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝ 25ΗΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 17.30. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 400  ΑΘΛΗΤΕΣ ,ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ  ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΤΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ & ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ».

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΑΕΚΒONTO ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΖΩΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΟΥ ΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΥΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΙΜΟΥ.

ΤΟΝ ΛΟΓO ΠΗΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ  Κ. ΠΑΝΟ ΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ 400 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ .

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ . Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΗ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΚΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ATHLETIC CLUBPANORAMA ΤΟ FITNESS HOME ( ΙΛΙΟΝ ) ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 70 ΜΕΛΩΝ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΦΑΑ ΚΑ ΕΛΕΝΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΠΑΤΣΟΥΡΑΣΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ , ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ.

Αφήστε μια απάντηση

ΚΛΕΙΣΙΜΟ