Ο Γ. Κατσινόπουλος στο a.c. panorama…σε ανοιχτή προπόνηση

Ο Γ. Κατσινόπουλος στο a.c. panorama…σε ανοιχτή προπόνηση

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος, γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι 39 ετών. Σε μικρή ηλικία, μόλις 9 ετών, μυήθηκε στην τέχνη του Καράτε.

Στην ηλικία των 20 χρόνων εντάχθηκε στην επίλεκτη ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού (Ο. Υ. Κ) όπου υπηρετεί ακόμα.

Το 1999 ο Γίωργος Κατσινόπουλος, έχοντας ήδη κερδίσει το δεύτερό του dan στο Shotokan Karate καθώς και πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη, αποφάσισει να ασχοληθεί και με το Brazilian Jiu Jitsu και το MMA (Mixed Martial Arts), προσθέτοντας στο οπλοστάσιο του και το Muay Thai οπου κατέχει σε υψηλό βαθμό. Με τον μέντορα του στο MMA, τον πρωταθλητή UFC Pat Miletich και ανήκοντας στην ομάδα BJJ του Renzo Gracie, έλαβε μέρος σε αγώνες MMA (Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική) και χάρισε στην Ελλάδα 3 παγκόσμια Μετάλλια στο άθλημα Grappling. Παράλληλα στέφθηκε συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητής Ελλάδος στο Grappling αλλά και στην κατηγορία του στο Bjj- Grappling και την τιμητική του ένταξη και βράβευση το 2017 στο Ευρωπαϊκό Hall Of Fame των Πολεμικών Τεχνών.

Το 2017 ,ο Γιώργος Κατσινόπουλος, ταξιδεύοντας στην Βραζιλία ενσωματώθηκε σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου στο BJJ την GFTeam όπου του απονεμήθηκε η Μαύρη Ζώνη από τον ιδρυτή της ομάδας Master Julio Cesar. Θέλουμε χρόνο και προπόνηση όλοι μαζί για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα … εδώ αγαπαμε τον αθλητισμό και για να ζούμε τέτοιες στιγμές υποδεχόμαστε αθλητές και προπονητές υψηλού επιπέδου στον συλλογό μας .Ένας εξ’αυτών είναι και ο Γ. Κατσινόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

ΚΛΕΙΣΙΜΟ