Επείγουσα Ανακοίνωση

Επείγουσα Ανακοίνωση

Aλλαγή τόπου και προγράμματος της Εκδήλωσης:

«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2019»

Αγαπητά μας μέλη και αγαπητοί μας προσκεκλημένοι,


Το πρωί της Τετάρτης 29 Μαΐου 2019  παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα όσον αφορά την παραχώρηση του κλειστού Ν. Παξιμαδάς που θα φιλοξενούσε την καλοκαιρινή μας εκδήλωση«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2019»

ενώ είχαμε λάβει την διαβεβαίωση και επίσημα με αριθμό πρωτοκόλλου από την δημαρχεία ότι θα το χρησιμοποιήσουμε στις 14 του Ιούνη από τις 18.00 εώς τις 21.00 δεν τηρήθηκε το προσυμφωνημένο διότι το κλειστό θα διαθετεθεί σε άλλον αθλητικό σύλλογο που προπονείται εντός του κλειστού όλη την χρονιά. 

Παρόλα αυτά μετά από σχετική τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αρμόδιο υπάλληλο για τα θέματα αθλητισμού (εκ μέρους του Δήμου) μας παραχώρησαν το κλειστό για την 13η ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 .

Ημερομηνία όμως που καθιστά αδύνατη την συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών μας λόγω των λοιπών σχολικών και μη δραστηριοτήτων που έχουν προγραμματίσει.

Μετά από πολύωρες προσπάθειες με την συμβολή του Κου Δημάρχου Ευάγγελου Σίμουκαι του Εντεταλμένου για θέματα αθλητισμού Κου Λευτέρη Καζαδέη επήλθε μια λύσηχωρίς όμως να είναι ικανοποιητική για τον σύλλογο μας. 

Αυτό είχε σαν συνέπεια να κρατήσουμε την αρχική ημερομηνίααλλά να αλλάξουμε τον τόπο διεξαγωγήςαπό το Ν. Παξιμαδάς στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας και να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα,διότι όπως αντιλαμβάνεστε δεν επαρκεί ο χώρος για να φιλοξενήσει την ίδια χρονική στιγμή πλήθος που να ξεπερνάει τα 300-400άτομα.

Ζητούμε συγνώμη για την όλη ταλαιπωρία και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Εκ του Δ.Σ. 

Πρόγραμμα Επιδείξεων

  • 17.00 ΕΩΣ 18.00 ΡΥΘΜΙΚΗ | ΑΡΧΑΡΙΕΣ &ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ 
  • 18.00 ΕΩΣ 19.00 ΡΥΘΜΙΚΗ | ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ
  • 19.00 ΕΩΣ 20.00 ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΈΓΧΡΩΜΕΣ Α&Β
  • 20.00 ΕΩΣ 21.00 ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ
  • 21.00 ΕΩΣ 22.00 ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ

Αφήστε μια απάντηση

ΚΛΕΙΣΙΜΟ