ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΖΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Στις 21 Ιανουαρίου ο ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ Πετρουπόλεως πραγματοποίησε τις προαγωγικές εξετάσεις για έγχρωμες ζώνες

«Έλαβαν μέρος τα τμήματα προσχολικής και σχολικής ηλικίας όπως και το παιδικό αγωνιστικό τμήμα. Συνολικά 65 παιδιά, ηλικίας 2,5 έως 18 ετών. Την εξεταστική Ιανουάριο τίμησαν με την παρουσία τους, ο ομοσπονδιακός προπονητής Κυριάκος Παρασίδης 7 νταν όπως και σημαντικοί αθλητές από τον χώρο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ αλλά και της γυμναστικής.

H εκδήλωση άφησε ελπίδες και χαμόγελα στους γονείς και επισκέπτες με αποκορύφωμα τη βράβευση των παγκόσμιων πρωταθλητών οι οποίοι υπέγραφαν αυτόγραφα και έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τους μελλοντικούς πρωταθλητές.

Βραβεύτηκαν οι: ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Ά , ΥΠΔΚΤΗΣ ΤΗΣ Υ.Φ.Α.Α ΕΛ.ΑΣ, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Μαρία Καρπαθάκη, η γεμάτη διακρίσεις για την ηλικία της (20 ετών) 21 μετάλλια σε Πανελλήνιο επίπεδο και πρωταθλήτρια Ευρώπης Σταυρούλα Κοντού και ο γνωστός στον κόσμο Βλάσης Μάρας ο οποίος είναι και σύμβουλος εκγύμνασης στον σύλλογο μας, έχοντας 4 παρουσίες σε ολυμπιακούς αγώνες και πληθώρα παγκοσμίων και Ευρωπαϊκών διακρίσεων.

Εμείς του ευχόμαστε και 5η παρουσία με ένα Ολυμπιακό μετάλλιο ώστε να κλείσει την αξιοζήλευτη για κάθε αθλητή/ια συλλογή μεταλλίων του.

Οι δάσκαλοι του συλλόγου, Χρήστος Ζώτος και Αγγελική Ζώτου ευχαρίστησαν τους αθλητές τους για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, δίνοντας συγχαρητήρια για τις ζώνες που κατέκτησαν.

Ευχαριστούμε τα X-treme Stores για την υποστήριξη τους.»

πηγή: fightsports.gr