ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η πράξη του Δασκάλου μας στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Χρήστου ΖΩΤΟΥ , που βρήκε και παρέδωσε – χωρίς δεύτερη σκέψη – τα χρήματα και την κάρτα ανάληψης στον κάτοχό τους, ο οποίος μάλλον τα είχε ξεχάσει στο ΑΤΜ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 29/12, βρέθηκε στην Πετρούπολη και τη στιγμή που προσπάθησε να κάνει ανάληψη μετρητών από το ΑΤΜ της Πειραιώς Τράπεζας, διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Στην προσπάθειά του να ενεργοποιήσει την οθόνη που – όπως είπε – φαινόταν να έχει μπλοκάρει, το μηχάνημα ολοκλήρωσε την συναλλαγή με την ξεχασμένη κάρτα ανάληψης, «δίνοντάς» του το ποσό των 600 ευρώ. Ο ίδιος, όπως αποκάλυψε , δεν αιφνιδιάστηκε και αμέσως έπραξε τα δέοντα. Αφού πήρε τηλέφωνο για ακύρωση της κάρτας έδωσε τα στοιχεία του για να επικοινωνήσει ο ιδιοκτήτης της , κρατώντας όμως τα χρήματα, ώστε να τα παραδώσει ιδιοχείρως στον κάτοχο.

«Υπάρχουν ακόμα Άνθρωποι»

Ο Ιδιοκτήτης , όπως διαπιστώθηκε στην πορεία, ανέφερε ότι ήταν κλεμμένη η κάρτα και είχε γραμμένο και το Pin πάνω, και μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε συνειδητοποιήσει την απώλεια της.

Λιγο αργότερα, όπως φαίνεται , την βρήκε ο κ. Χρήστος Ζώτος και ο ίδιος παρέδωσε τα χρήματα στον ιδιοκτήτη ιδιοχείρως, με τον ίδιο να τον ευχαριστεί και να του δίνει ένα συμβολικό.

Ευτυχώς, που, στις δύσκολες εποχές της ανέχειας και της ανασφάλειας που διακατέχει όλους, υπάρχουν ακόμα «Άνθρωποι» που διατηρούν την αξιοπρέπεια και το ήθος τους, δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όλους ειδικά αν είναι άνθρωποι που ασχολούνται με την ανατροφή των παιδιών ηε την υπεράσπιση των Εθνικών αξιών μας από το ρόλο του στρατιωτικού.

Υ.Σ. Ο Χρήστος Ζώτος εκτός από Δάσκαλος Ταεκβοντο και Βαλκανιονικης είναι στρατιωτικός της Πολεμικής Αεροπορίας όπου υπηρετεί στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας ως προπονητής της ομάδος ενόπλων δυνάμεων στο ολυμπιακό άθλημα ταεκβοντο .

Πηγή: kranosgr.com